Hi Boss babe,

jij bent lekker bezig met je Instagram. Ja, dat mag gezegd worden. Je doet je best met leuke matchende foto’s, je gaat los met canva-creaties en je schrijft er ook nog pakkende teksten onder. You go girl!

Maar dit levert je hooguit een aantal likes, wat gezellige onderonsjes en sporadisch een handjevol klanten op. Dat staat niet in verhouding met hoeveel kopzorgen het jou kost om je feed te vullen. 

Dus dan denk je weer: waarom doe ik dit eigenlijk? Ik ben social media moe. Ik stop ermee. Bekijk het allemaal maar. 

En aan de andere kant heb je een verlangen om jezelf als brand te presenteren en jouw Instragram als een magneet te laten werken voor jouw droomklanten…

The struggle is real! 

OK, picture this:

 • Veel van jouw potentiele klanten gaan jou volgen

 • Jij krijgt dagelijks een berichtje op Instagram of jij meer over jouw aanbod kunt vertellen (hello nieuwe klanten!)

 • Jij weet met welke video’s je gaat opvallen bij jouw doelgroep

 • Je bent een begrip in jouw branche

 • Jij weet wat jouw next big move is waarmee jij je grote financiële doorbraak krijgt

 

Dan ben je hier op de juiste plek! Maandag 8 juni nemen wij jou een maand lang aan de hand mee in onze cursus. 

EDITIE 2

KOOP JE KAARTJE €99,-

SOUNDS GOOD? YOU’RE AT THE RIGHT PLACE!

 

In een vierweekse reis, nemen wij jou aan de hand mee om dit voor elkaar te krijgen.  

Jij mag ons vragen stellen, dus je wordt door ons gecoacht!

Met tips, mindset hacks, praktische voorbeelden en handige tools laten wij jou zien hoe je veel meer uit jezelf en je onderneming kunt halen. 

Word geïnspireerd en breng je onderneming naar een hoger niveau, voor maar 99,- ben jij member.

Koop je ticket voor 99,-

Om meteen met de deur in huis te vallen: ja, nog zo’n instacursus! En ja, natúúrlijk vinden Melissa en Dominique deze anders dan de andere platforms, community’s en cursussen. 

Het zit namelijk zo:

Melissa & Dominique zijn twee succesvolle ondernemers die het goed voor elkaar hebben. Leuk huis, fijn leven, goede business en lekkere cashflow.

Maar, ze weten als geen ander dat een business runnen niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Naast het hebben van veel verantwoordelijkheid, dealen met tegenslagen en kritiek, doe je ook veel alleen. 

Daarom hangen ze graag met elkaar aan de telefoon…

om ervaringen met elkaar te delen, support te krijgen en natuurlijk mindset hacks, zichtbaarheid trucs en de vetste tips met elkaar te delen. Want zij zijn klaar om de wereld te veroveren.

En precies dat, is de drijfveer achter deze cursus. Als wij hier van groeien, zullen anderen er ook baat bij hebben.

Je kunt het zo zien: wij delen nog steeds onze beste marketingtrucs met elkaar, geven peptalks, halen het beste in elkaar naar boven, zijn een veilige haven voor elkaars verhalen, maar nu ben jij er ook bij! JOINS US, BOSS BABE!

Let us help you!

 

Laat jouw Instagram voor jou werken!

Zowel Melissa als Dominique laten je 4 weken lang zien hoe zij klanten aantrekken op Instagram.

 

Jij kan ook jouw vragen stellen en ze gaan met jou meekijken!

Wie zijn wij?

Melissa de haan
ondernemer, eigenaar boutique

Melissa runt 5 jaar haar huidige onderneming SAUMUR Nederland wat onderverdeeld is in SAUMUR Interior & Styling én SAUMUR boutique ook wel dé hotspot van Ameland.

Niet alleen heeft ze feeling voor interieur en styling, maar ook voor ondernemen.

Door het inzetten van ultieme zichtbaarheid heeft ze niet alleen meer dan 10K volgers op Instagram, maar heeft ze ook haar bedrijf kunnen laten groeien naar een succesvolle onderneming, waarbij ze voor grote opdrachtgevers werkt.

Melissa wordt dan ook geregeld gevraagd als spreker voor events en wordt ze ingehuurd door bedrijven en horecagelegenheden om een socialmedia plan op te stellen waarin ze voornamelijk een `merk` maakt van een onderneming.

DOMINIQUE DOLMAN
MEDIA EXPERT, BUSINESS COACH

Dominique is Founder van Present Yourself Academy & To The Top Business Class.

Nadat Dominique 8 jaar in de media heeft gewerkt, bij o.a. RTL4, RTL7 en John de Mol, besloot ze in 2018 voor zichzelf te beginnen. 

Het ondernemen zat er al vroeg in. Al van kleins af aan zag ze overal verdienmodellen en mogelijkheden. De keus om haar twee passies (media en ondernemen) te combineren was meer dan vanzelfsprekend. Ze startte met ondernemers coachen op het gebied van video en hoe je daar meer klanten door kunt krijgen. Dit werd direct een succes. 

Inmiddels begeleidt ze ondernemers in haar exclusieve businessprogramma’s waar ze naar de top gaan.

WAAROM DEZE CURSUS?

You pick our brain! 

Melissa en Dominique helpen je om:

 • kansen te zien
 • om te gaan met vooroordelen en kritiek
 • zorgen dat je niet uit frustratie je werk uitstelt, maar dat er echt wat gebeurt
 • een groter bereik te creeen
 • klanten aan te trekken
 • jezelf grootser te zien en neer te zetten

 

JIJ WIL SKY HIGH, WE’VE GOT YOUR BACK!

Little note! Once you tasted the taste of succes, there is no way back!

 

PSST, WE’VE GOT A SECRET

GIVE ME THE SECRET!

Voor zowel de starters als de ervaren ondernemers.

Als starter leer je direct je brand op te zetten en dit krachtig te maken vanaf het begin. Je lift mee op de verhalen en successen van anderen je zult zien dat je een vliegende start maakt. Je kunt nog zoveel tijd besteden aan het maken van een website, of het schrijven van je businessplan, maar zonder klanten ben je nergens. Wij laten je zien hoe wij dit vanaf het begin van onze onderneming hebben aangepakt, waardoor we direct klanten hadden.

Maar dit is ook voor de ondernemers die al lang, of zelfs langer dan wij twee, ondernemen, met ervaring, een mooie omzet en succes. Je leert altijd nieuwe dingen en ook al hoor je dingen die je ergens al wel weet, de vraag is: pas je het ook toe?

Dus als jij het gevoel hebt dat je een vliegende start wil maken met je business, of als je weet dat er veel meer uit te halen valt en je bent klaar om de wereld te veroveren en veel meer mensen te bereiken… JOIN US!

Geef mij die cursus!

Wat ga jij leren van Melissa?

Melissa leert hoe je jezelf presenteert zowel online als offline. Uiteindelijk ben jij degene die het product of dienst verkoopt en niet andersom. Daarnaast is ze sterk in het ontwikkelen van concept rondom een product of dienst. Vanuit dit concept groeit een huisstijl voor jouw socialmedia, website en eventuele pand.
 
Vanuit het concept helpt Melissa jou een merk te maken van jezelf waardoor het product of dienst extreem groeit in meerwaarde voor jouw klant. Jouw klant gaat jouw dienst of product afnemen omdat ze jou geweldig vinden waardoor het gunfactor expliciet groeit. Stap voor stap vertelt Melissa hoe je dit aanpakt met verschillende voorbeelden uit de praktijk. 
 
Melissa haar kracht ligt in het passievol en enthousiast vertellen over haar onderneming en ervaringen.
 

Wat ga jij leren van Dominique?

Met haar 8 jaar ervaring in de media als eindredacteur en presentatrice, kan ze je alle skills over video en jezelf presenteren meegeven. Plus. als je met Dominique werkt kom je vanzelf in Good vibes terecht waarin je jezelf overtreft, kansen ziet, en magie gaat creëren.

Zij heeft altijd in zichzelf geloofd onder het mom van: “als ik het niet doe, wie doet het dan wel?” Ze vindt dat als je een visie en droom hebt, je daarnaar moet handelen. Hoe spannend dat ook kan zijn. Dominique is er een kei in om te zorgen dat jij volledig in je plannen en ideeën en jezelf gaat geloven.

Toen zij met haar business begon, nam ze een groot risico. Ze had geen spaargeld of buffer, maar ze had wel een droom. 

Na 5 maanden ondernemen had ze een assistente nodig, huurde ze een kantoorpand in Amsterdam en kwamen de eerste teamleden om de hoek kijken. 

 

WORD EEN BOSS BABE, JOIN US!
99,- In plaats van 199,-
4 weken lang
Instagram
Mindset hacks, tips, technieken, tools en inspiratie
Krijg meer bereik, zie kansen en trek meer klanten aan
Koop een ticket

Follow us on INSTAGRAM: