weg met energiezuigende en slecht betalende klanten

Leer high-end klanten aantrekken

WEG MET ENERGIEZUIGENDE EN SLECHT BETALENDE KLANTEN

Leer high-end klanten aantrekken

Wat als je nou alleen nog maar met mensen gaat werken die:

"Heer eerlijk... het is beter dan ik dacht...

Ik had niet gedacht dat het inhoudelijk zó sterk zou zijn. Ik dacht: het meeste weet ik al wel… Want ik onderneem al 13 jaar onderneem en heel wat business coaches heb gehad. Maar wow! Do overtreft al mijn verwachtingen. Alles lijkt nu op zijn plek te vallen. 

Ik merk nu hoe makkelijk het kan zijn om aan grote en goede klanten te komen. Ze komen snel, ze tekenen snel, ze betalen snel, juist bij mijn 10K(+) aanbod. Heb helemaal geen behoefte meer om te leuren en achter mensen aan te gaan…  Dit is zo’n shift!”

–  Anouk Barendrecht (Business Coach)

Over mij:

In de 7e maand van mijn business draaide ik een omzet van ruim €16.500

En dat terwijl ik van scratch begon. Ik kwam uit een burn-out en mijn bedrijf opzetten was als re-integratie bedoeld om weer langzaam te herstellen.

Want ook al was mijn omzet hoog, ik deed vooral rustig aan: genoot van mijn wijntjes en kende alle series op Netflix van binnen en van buiten.

Ik namelijk één doel: ik wil iets doen waar ik wel met eenvoud geld kan verdienen, zonder dat het mij heel veel moeite en tijd kost. En zonder dat ik afhankelijk ben van allerlei technisch gedoe.

Of nog erger: wekenlang aan een e-book knutselen, me verdiepen in een funnel en dan geen haan die er naar kraait.

Dus ik ging het anders aanpakken en richtte mijn bedrijf helemaal in zoals ik dat wilde: via Instagram mijn gezicht laten zien en daarmee mijn coach trajecten aan een leuk publiek tonen.

The High-end Business Academy

In 3 maanden ondernemen op een higher-level: met eenvoud, grootste resultaten

van €1499 naar €999,-

"Ik had de investering er binnen 1 week uit."

– Daphne Bargeman Passiek Inkomen Coach

“Ik zit nu op 60.000 omzet per maand, terwijl ik eerst dacht: kan dit wel voor mij?”

Ik ben veel meer de waarde gaan inzien van mij en mijn diensten. Daardoor voelen mijn klanten die waarde ook. Ik deed het al goed, maar ik doe nu alles grootser. Dit is echt een grote shift in mijn mindset, mijn houding en uiteindelijk mijn resultaat geweest. Maar het zijn ook de ‘kleine’ dingen in haar academy: van de kleuren tot hoe het is opgebouwd. Alles is leerzaam.

Mijn omzet was al gemiddeld 20.000 per maand, ik had voor doel om dit met Dominique structureel naar 25.000 te brengen. Maar dit is dik 60.000 geworden per maand.

Elise Vandoninck – Founder Rose Skintherapy & Nailspa

In het The High-end Business Academy help ik jou in 3 maanden aan een ijzersterke online strategie zodat jij binnen no-time naar een higher-level gaat met je bedrijf. Je gaat leren:

"Heer eerlijk... het is beter dan ik dacht

Ik had niet gedacht dat het inhoudelijk zó sterk zou zijn. Ik dacht: het meeste weet ik al wel… Want ik onderneem al 13 jaar onderneem en heel wat business coaches heb gehad. Maar wow! Do overtreft al mijn verwachtingen. Alles lijkt nu op zijn plek te vallen. 

Ik merk nu hoe makkelijk het kan zijn om aan grote en goede klanten te komen. Ze komen snel, ze tekenen snel, ze betalen snel, juist bij mijn 10K(+) aanbod. Heb helemaal geen behoefte meer om te leuren en achter mensen aan te gaan…  Dit is zo’n shift!”

–  Kim Nouws (Business Coach)

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

Jij bent high-end

Je voelt jouw waarde en je ownt het. Geen twijfels over wat je moet posten, geen nerveuze content, geen half werk. Jij weet waarom mensen jou willen.

Je bedrijf is high-end

Van je marketing tot de processen aan de achterkant: het is solide, het is goud.

Je klanten zijn high-end

Van energievreters naar klanten die je dankbaar zijn en die ook weer door jou de grootste resultaten behalen

"Hoe ik zelf van -2000 op mijn bank, naar 25K per maand ging"

"Thank you Universe

Dit is precies wat ik nodig had.

De academy is als een doos juwelen die voor me openging. Het ene pareltje na het andere! Waaauw Do, wat een inzichten geef jij.

Je gaat meer verdienen door minder te doen. Hoe heerlijk is dat!”

Evelien Denys – Founder Instituut Bauveline

wat is high-end ondernemen?

Ik onderneem inmiddels een aantal jaar en heb me vanaf het begin direct high end gepositioneerd. Veel ondernemers denken dat dat niet kan, maar dat kan absoluut. In mijn ogen gaat high end om 100% jezelf zijn. 100% jezelf omarmen. 100% voor kwaliteit gaan. En daarmee in je grootsheid stappen. 

Dat betekent kiezen voor jezelf:

doen wat je leuk vindt, uitstralen wat jij mooi vindt, met de leukste mensen werken, het aanbod creëren waar jij happy van wordt, je agenda indelen met genoeg rust momenten… om maar even een paar voorbeelden te noemen.

Best of all: passief inkomen

"De meeste klanten van mij zien in dat high-end niet iets moeilijks is, maar dat het juist het loslaten is van alles wat nú moeilijk loopt. "

Ik zie het om me heen veel gebeuren: je hebt al je liefde en tijd in je coach programma gestopt. En je weet: dit is GOUD! 

Maar op het moment dat je het moet verkopen voel je je een loser. Je snapt gewoon niet wat je nog kunt zeggen of doen zodat mensen gewoon snappen dat JIJ de persoon bent waar ze moeten zijn.

Nu zeg ik niet dat je van gekkigheid niet weet waar je klanten vandaan moet halen. Nee, jouw kassa rinkelt wel. 

Maar die klanten die komen, het zijn lieverds, maar of zij jou naar ongekende hoogtes gaan brengen…. Nee hè

Ik weet wel wat  jij wil:  jij wil een status dat wanneer jij roept dat de deuren open gaan van je programma, dat er direct minstens twee mensen zijn die net zo enthousiast zijn als jij. En die dan ook kopen hè. Fanmail is voor tieners.

Dus ik heb een academy ontwikkeld waar ik je help om een high-end merk van jezelf te maken.

Even praktisch:

The High-end Business Academy

Tijdelijk van €1499 naar €999,-

Is dit voor jou geschikt?

"Ik heb nog geen aanbod"

Hier ga ik je bij helpen. Of je nu een newbie of een ervaren ondernemer bent, we starten van scratch. Je wil zeker weten dat alles van A t/m Z goed is bij jou. Jij bent de beste. Dat begint bij jouw dienst. Aan de hand van vragen, maar ook voorbeelden van mezelf en mijn klanten, ga jij ontdekken wat een aanbod een onderscheidend kwalitatief aanbod maakt en wat het beste bij jou past.

"Ik twijfel of hoge prijzen wel bij mij passen"

In de academy ga ik je leren wat ik mijn 1:1 klanten ook leer: het draait niet om die hoge prijzen. Ik vind het zelfs helemaal niet interessant welke prijzen jij hanteert. Ik ga je (althans, dat is mijn bedoeling) laten inzien wat jij waard bent. En wat er voor jou mogelijk is. Zodat JIJ die waarde gaat voelen. Bijna vanzelfsprekend wil jij daardoor je prijzen ook omhoog gooien, maar dat is aan jou!

"Ik ben al best high-end"

Dan zal dit een warm bad voor je worden met veel herkenning. Maar je bent hier niet voor niks: er is ruimte voor verbetering. Voor meer. Want nog niet alles gaat altijd even makkelijk bij je en ook dat is oke. Het is fijn om “mij” achter de hand te hebben, waar je in je eigen tempo en tijd gebruik van kunt maken.

Ik heb ook nog leuke bonussen voor je:

Heb je nog vragen? Je vindt hier het antwoord:

Voor coaches (uitzonderingen daargelaten) die net bezig zijn en die meteen op high-level willen ondernemen of coaches die al naam hebben gemaakt, maar nu de overstap willen maken naar high-end. Je doet nu te veel moeite voor te weinig. Je wil weten wat je moet doen zodat mensen jou willen. Jij kopiëert niet elke hype, je denkt zelf na en je staat ergens voor. Je bent een game changer, een vooruitdenker en je weet dat er meer in zit dan hoe het gros nu aan het ondernemen is. Jij staat daar niet achter in de rij, maar trekt je eigen plan.

Als jij de stappen doorloopt, ga je de investering dubbel en dwars terugverdienen. Vraag jezelf af: denk je dat het jou lukt om met mijn hulp een dienst te verkopen van 1.000 euro (of meer)?

Maar deze academy is niet gemaakt om die 1.000 euro terug te verdienen. Maar om te verdienen wat jij vindt dat je waard bent!

Bij aankoop behoud je 5 maanden toegang. Lang genoeg om alles op jouw tempo te doorlopen en eigen te maken. Maar wél met een deadline voor je eigen bestwil: zodat je er ook daadwerkelijk doorheen gaat.

  • Je komt meer in the picture bij goed betalende klanten
  • Niet meer horen: je bent te duur. Mensen zien jouw waarde in
  • Je onderscheidt jezelf van de middenmoot
  • Meer kwalitieit in je business maar ook in jouw leven

Zodra je het programma aanschaft, kun je er meteen in. Je loopt alles door in je eigen tempo. Dus je kunt meteen overal bij.

Je krijgt niet mij als coach er bij. Je werkt dus zelfstandig. Wel krijg je één keer gedurende de 5 maanden persoonlijke feedback van mij. Je mag zelf weten wanneer je dit inziet en wat je aan mij wil laten zien. Denk hierbij aan je instagram, je website tekst of bijvoorbeeld je aanbod.

En mocht je het fijn vinden om wel met mij in contact te blijven, dan kun je ook een abonnement op Studio Do erbij nemen.

Omdat wij helemaal achter ons concept en product staan, werken we met een 100% tevreden garantie. Als je binnen 2 weken na aankoop mailt naar: support@dominiquedolman.nl dat je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug.