weg met energiezuigende en slecht betalende klanten

Word een high-level merk

WEG MET ENERGIEZUIGENDE EN SLECHT BETALENDE KLANTEN

Leer high-end klanten aantrekken

Jij hebt genoeg bagage, veel talent, beschikt over hoogwaardige kennis en je bezit een pioniers personality.
Dus jij past niet in het gemiddelde hokje.

En dat is ook waarom middenmoot klanten niet bij je passen.

Want dan krijg je:

Dus tijd om op een level te spelen, waar je thuishoort...

Transformeer jezelf naar een high-level merk, waarmee je klanten aantrekt die veel geld aan je uitgeven, veel resultaten boeken en jou voldoening geven.

"Heer eerlijk, het is beter dan ik dacht...

Ik had niet gedacht dat Do zo’n goede coach zou zijn en dat het inhoudelijk zó sterk is. Ik dacht: ‘het meeste weet ik al wel…’ Want ik onderneem al 13 jaar en ik heb al heel wat business coaches gehad. Maar wow! Do overtreft al mijn verwachtingen. Alles lijkt nu op zijn plek te vallen. 

Ik merk nu hoe makkelijk het kan zijn om aan grote en goede klanten te komen. Ze komen snel, ze tekenen snel, ze betalen snel. Ik had niet gedacht dat ik door stappen te volgen ineens mijn 12K aanbod ging verkopen. Heb helemaal geen behoefte meer om te leuren en achter mensen aan te gaan…  Dit is zo’n shift!”‘

–  Anouk Barendrecht (Business Coach)

niet alleen aantrekken, maar OOK VOORAL dragen

Want ja, natuurlijk speelt het al even door je hoofd om met een (nog) “hogere” doelgroep te werken. 

Jij weet ook dat daar jouw goud zit. 

Maar je maakt je zorgen of je programma dan voldoende transformerend is én of je genoeg leiderschap skills hebt om salesgesprekken en de coachcalls te nailen. 

Daarom ga ik je niet alleen leren hoe je high-end klanten aanspreekt, maar ga ik ook zorgen dat jij deze doelgroep daadwerkelijk kan dragen. 

Door niet alleen de pionier te zijn qua marketing, maar ook qua inhoud en resultaat.

Want dát is high-level ondernemen. 

Transformeer in 5 maanden naar een high-level status: met eenvoud, grootse resultaten

"Ik had de investering er binnen 1 week uit."

– Daphne Bargeman Passief Inkomen Coach

“Ik zit nu op 60.000 omzet per maand, terwijl ik eerst dacht: kan dit wel voor mij?”

Ik ben veel meer de waarde gaan inzien van mij en mijn diensten. Daardoor voelen mijn klanten die waarde ook. Ik deed het al goed, maar ik doe nu alles grootser. Dit is echt een grote shift in mijn mindset, mijn houding en uiteindelijk mijn resultaat geweest. Do snapt altijd meteen wat je nodig hebt, maar heel gek: het zijn ook de ‘kleine’ dingen in haar online leeromgeving die mij hielpen: van de kleuren tot hoe het is opgebouwd. Alles is leerzaam.

Mijn omzet was al gemiddeld 20.000 per maand, ik had als doel om dit met Dominique structureel naar 25.000 te brengen. Maar dit is dik 60.000 geworden per maand.

Elise Vandoninck – Founder Rose Skintherapy & Nailspa

In The High-end Business Academy help ik jou om mega aantrekkelijk te worden voor crème de la crème publiek en om de beste te zijn in je vak. En dat doen we zo:

"Het is nu een must om met mij te werken...

Mijn omzet ging in mega tempo sky high door de tools en adviezen van Do. En het allerbelangrijkste ik zette mezelf zo snel op de kaart als expert.

waardoor het voor mijn doelgroep gewoon een must werd om met mij te werken. Do leert je echt zichtbaar te zijn op een onderscheidende next level manier.” 

–  Kim Nouws (Ondernemers Coach)

Waarom je voor High-level ondernemen wil kiezen:

Het verkoopt makkelijker

Maar echt. Leuren en trekken hoeft niet bij deze doelgroep. Je gaat je richten op mensen die al weten dat ze willen veranderen en zijn bereid daar voor te betalen. Hoe hoger de prijs, hoe makkelijker de "closing." Wedden?

Klanten zijn makkelijker

Babysitten is voorbij. Je werkt met mensen op niveau. Ze kunnen met een paar goede adviezen flink en zelfstandig vooruit. Bij jou gaan alle puzzelstukjes vallen en de resultaten komen. Super lonend dus.

Je bereikt makkelijker je omzetdoel

Deze hoef ik denk ik niet uit te leggen. Zodra je snapt dat jij makkelijk hoogwaardige leads aantrekt en dit ook gaat doen, gaat jouw omzet stijgen. En dat zonder kosten van een team, funnels en ander gelummel.

"Hoe ik zelf van min €2000 op mijn bank, naar €25K per maand ging"

"Thank you Universe

Dit is precies wat ik nodig had.

De academy is als een doos juwelen die voor me openging. Het ene pareltje na het andere! Waaauw Do, wat een inzichten geef jij.

Je gaat meer verdienen door minder te doen. Hoe heerlijk is dat!”

Evelien Denys – Founder Instituut Bauveline

wat is high-end ondernemen?

Ik onderneem inmiddels een aantal jaar en heb me vanaf het begin direct high end gepositioneerd. Veel ondernemers denken dat dat niet kan, maar dat kan absoluut. In mijn ogen gaat high end om 100% jezelf zijn. 100% jezelf omarmen. 100% voor kwaliteit gaan. En daarmee in je grootsheid stappen. 

Dat betekent kiezen voor jezelf:

doen wat je leuk vindt, uitstralen wat jij mooi vindt, met de leukste mensen werken, het aanbod creëren waar jij happy van wordt, je agenda indelen met genoeg rust momenten… om maar even een paar voorbeelden te noemen.

"De meeste klanten van mij zien in dat high-end niet iets moeilijks is, maar dat het juist het loslaten is van alles wat nú moeilijk loopt. "

Vanaf maand 1 was ik winstgevend, vanaf maand 3 kon ik goed leven van mijn business en in de 7e maand  draaide ik een omzet van  €16.500. 

En dat terwijl ik van scratch begon. Ik kwam uit een burn-out en mijn bedrijf opzetten was als re-integratie bedoeld om weer langzaam te herstellen.

Want ook al was mijn omzet hoog, ik deed vooral rustig aan: genoot van mijn wijntjes en kende alle series op Netflix van binnen en van buiten.

Ik had namelijk één doel: ik wil met eenvoud geld verdienen, zonder dat het mij heel veel moeite en tijd kost. En zonder dat ik afhankelijk ben van allerlei technisch gedoe.

Of nog erger: wekenlang aan een e-book knutselen, me verdiepen in een funnel en dan geen haan die er naar kraait.

Dus ik sloeg de hele middenmoot wereld en standaard marketingstappen over. Ik koos voor een high-level positie en high-level klanten.

Dit kenmerkt mijn werkwijze:

Is dit voor jou geschikt?

"Ik heb nog geen aanbod"

Als je nog geen high-level aanbod hebt, dan ga je dat krijgen. Zo moeilijk is dat namelijk niet. Zelfs als je hem al wel hebt, ga ik je hier toch eens opnieuw naar laten kijken.

Heb je nog helemaal geen aanbod gehad en ook nog nooit klanten, dan adviseer ik om eerst zelf te starten of met iemand anders te werken. PS: soms help ik wel starters, maar die zijn mentaal wel ervaren. Als je twijfelt, neem contact op.

"Ik twijfel of hoge prijzen wel bij mij passen"

In de academy ga ik je leren wat ik mijn 1:1 klanten ook leer: het draait niet om die hoge prijzen. Ik vind het zelfs helemaal niet interessant welke prijzen jij hanteert. Ik ga je (althans, dat is mijn bedoeling) laten inzien wat jij waard bent. En wat er voor jou mogelijk is. Zodat JIJ die waarde gaat voelen. Bijna vanzelfsprekend wil jij daardoor je prijzen ook omhoog gooien, maar dat is aan jou! Waar ik vooral voor sta is doen wat bij je past. 

"Ik ben al best high-end"

Mooi!  En je bent hier niet voor niks: er is ruimte voor verbetering. Voor meer. Want nog niet alles gaat altijd even makkelijk bij je en ook dat is oké. Dus laten we daarmee aan de slag gaan. Ik ben klaar voor je ;)

Ik heb ook nog twee EXCLUSIEVE BONUSSEN voor je (t.w.v. €2.999) als je 15 februari instapt:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

Jij bent high-end

Je voelt jouw waarde en je ownt het. Geen twijfels over wat je moet posten, geen nerveuze content, geen half werk. Jij weet waarom mensen jou willen

Je bedrijf is high-end

Van je marketing tot de processen aan de achterkant: het is solide, het is goud

Je klanten zijn high-end

Van energievreters naar klanten die je dankbaar zijn en die ook weer door jou de grootste resultaten behalen

Heb je nog vragen? Je vindt hier het antwoord:

Voor type A: je bent coach die al op een high(er)-level speelt en je hebt ook al naam gemaakt in “het wereldje”. Maar jij bent rete ambitieus, en je wil je blijven ontwikkelen. Het kan voor jouw gevoel nóg makkelijker en nog grootser. Jij gaat in deze 5 maanden weer naar een nieuwer level, want daar hoor je thuis. Je wil niet dat concurrenten je inhalen. Dus kom maar op…

Voor type B: je bent nog niet high-end, je bent meer van de massa en van de e-books, maar je wil nu een ander bedrijf runnen. Je wil die gevangenis uit en met de ‘grote jongens’ meespelen. Je doet nu te veel moeite voor te weinig. Je wil weten wat je moet doen zodat mensen jou willen.

En je voldoet hieraan: jij kopiëert niet elke hype, je denkt zelf na en je staat ergens voor. Je bent een game changer, een vooruitdenker en je weet dat er meer in zit dan hoe het gros nu aan het ondernemen is. Jij staat daar niet achter in de rij, maar trekt je eigen plan.

Als jij de stappen doorloopt, ga je de investering dubbel en dwars terugverdienen. Vraag jezelf af: denk je dat het jou lukt om met mijn hulp een dienst te verkopen van 2.000 euro (of meer)?

Maar deze academy is niet gemaakt om die 2.000 euro terug te verdienen. Maar om te verdienen wat jij vindt dat je waard bent! 

Dat ik erin zit ;)

Ik verdien vanaf de dag dat ik onderneem een heel goed salaris waar ik echt alles mee kan doen wat ik wil en daar werk ik 2 dagen per week voor. En ondertussen geniet ik intens van de bedrijven maar ook de levens die ik zie veranderen van mijn klanten. 

Kortom: I practice what i preach. 

  • Je komt meer in the picture bij goed betalende klanten
  • Niet meer horen: je bent te duur. Mensen zien jouw waarde in
  • Je onderscheidt jezelf van de middenmoot
  • Meer kwalitieit in je business maar ook in jouw leven

De eerste masterclass is 28 februari. Je krijgt dan ook toegang tot de online leeromgeving.

In de masterclasses is er niet veel ruimte voor individualiteit. En juist daarom is die interessant voor iedereen. 

Maar ik ben me ervan bewust dat als je een programma van mij koopt, je ook benieuwd bent naar mijn kijk en ongezouten mening. Dus naast de masterclasses mag jij elke week een vraag aan me stellen.