Uren
Minuten
Seconden

Speciaal aanbod voor jou

The Circle of Gold

Word 'the one & only' in jouw branche en krijg klanten die alleen jou willen, tegen elke prijs.

Word 'the one & only' in jouw branche en krijg klanten die alleen jou willen, tegen elke prijs.

Voor als je de expert bént, maar het nog niet ‘ownt’

Aan de buitenkant ben je ‘een van de zoveelste...’ terwijl je aan de binnenkant zoveel te bieden hebt. 

Daardoor loop je de betere klanten mis. De klanten die 100% inzet tonen, gaan voor resultaat en bereid zijn om te investeren.  

Daardoor moet jij alleen maar harder ‘schreeuwen’ om je resultaat te bereiken.

Zonde toch?

Transformeer jezelf naar ‘the one & only’

Stap in The Circle of Gold

Alleen vandaag ontvang je 2 bonussen t.w.v. 1899, die jou zó onweerstaanbaar maken, dat je meteen een streepje voor hebt op je grootste concurrent.

trek doorlopend klanten aan

Nu met twee speciale bonussen t.w.v. 1899

alleen vandaag, tot 00:00 geldig, en als je in 1x betaalt:

  • VIP Fotoshoot met Anouk Boonstra t.w.v. 900
  • 1 op 1 kick-off bij mij op kantoor t.w.v. 999

hierom wil je het van mij leren:

Deze ondernemers gingen jou voor:

Daphne is een hele sterke en creatieve ondernemer, maar online was ze “een van de zovelen.”

Door juist minder te overschreeuwen en haar talenten beter te profileren, krijgt ze betere en meer klanten.

Sigmara liet maar een klein deel van zichzelf online zien, waardoor top klanten geen match voelde. Door een sterkere positionering verkoopt ze nu wel trajecten van €10.000 of meer.  

 

Ilka had goud in handen, dat weet ze en voelt ze. Maar dit nu inzetten om de meest onweerstaanbare uit haar branche te zijn: dat vond ze lastiger. Nu weet ze hoe ze haar goud kan gebruiken. Dit leverde haar in de tweede maand een ‘26.000 week op’

"Ik heb nu eindelijk wat ik altijd al wilde"

Ik help je met:

deze ondernemers gingen je ook voor...

“Toen ik Dominique aan het overwegen was als mijn nieuwe businesscoach was ik aan het twijfelen. In mijn ogen was het veel glitter, glamour, champagne en ‘over-the-top’ en zo ben ik totaal niet. 
Maar YES, dit was precies wat ik nodig had! Ze laat je niet doen wat zij ook doet. Ze pakt echt ‘mijn ding!’
Dankzij Do heb ik mijn hele business omgegooid. Ze kan best radicaal zijn in haar adviezen, maar ik vind het fijn dat ze zo betrokken meedenkt. Met behulp van haar adviezen had ik binnen 1 week mijn eerste 1:1 klant al binnen! Ik was stomverbaasd dat het zo ‘makkelijk’ kan gaan door een paar simpele aanpassingen te doen in je communicatie. Do heeft me niet alleen als ondernemer laten groeien, maar ook als persoon.”

– Iboya Endhoven (Marketing coach)

“Ik heb echt een poos nagedacht over deze stap, zelfs een keer uit angst toch nee gezegd. Maar uiteindelijk ging ik er voor. Want die kriebel ging nooit weg: ik moest en zou Dominique als businesscoach hebben. De angst kwam omdat ik niet wist of ik de investering terug zou verdienen. En ja hoor, in maand 1 had ik hem direct terug verdiend. Mijn omzet ging in mega tempo sky high. En het allerbelangrijkste ik zette mezelf zo snel op de kaart als expert.

Met al Do haar tools was mijn zichtbaarheid op en top en werd het voor mijn doelgroep een must om klant te worden. 

Het was tegelijkertijd een pittig jaar, maar ik vond het fijn dat ik ook met alle ‘shit momenten’ bij haar terecht kan. Maar ook met goeie: ik heb haar een keer om 22uur gebeld om te vertellen dat m’n omzet zo sky high was. Bizar en dit is ook niet normaal hahaha maar ik was zoooo enthousiast! En Do geniet daar ook van. Dat merk je.”

– Kim Nouws (Ondernemerscoach)

“Dominique heeft me echt geleerd om keer op keer weer terug naar mijzelf te gaan; Wat wil ik nu écht? Ik deed nog veel dingen omdat ik dacht dat het zo moest. 

Ik durf nu te zeggen dat ik nu een klantmagneet ben. Ik verdiende al vrij snel in 2 weken tijd 7K.

Ze gaat net zo lang door met vragen / vissen waar de angel zit van het probleem! En de betrokkenheid vind ik erg prettig.

Het levert daarom zo veel meer op dan alleen die 10, 20, of hoeveel K waar jij op zit te wachten. De persoon achter het bedrijf, gaat een ontwikkeling door waar je U tegen zegt!”

–  Geri Halman (Energetisch coach)

“Het is helemaal niet wat ik ervan had verwacht! Ik was “bang” dat het inhoudelijk wat oppervlakkig zou zijn of  dat ik het meeste al wel zou weten. Want ik onderneem al 13 jaar en heb al veel goede business coaches gehad. Maar gelukkig luisterde ik naar mijn onderbuikgevoel dat ik moet instappen. En wow, Do heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. 

Al in de eerste maand van onze samenwerking, door gewoon haar stappen te volgen, verkocht ik “ineens” mijn aanbod van €12.000. Daarvoor was die €2.000. Dominique is praktisch ingesteld en handelt makkelijk vanuit haar mannelijke energie, maar daarnaast is ze ook heel gevoelig en intuïtief. Voor mij was dat juist heel fijn om te zien hoe je béiden effectief in kunt zetten in je business.”

–  Anouk Barendrecht (Business Coach)

Twijfel je of jij eruit gaat halen wat je nodig hebt?

Het is natuurlijk niet niks om een sprong te wagen die jouw business en misschien ook wel je leven gaan veranderen. 

Mocht je mij nog even willen spreken, voordat je besluit, omdat je vragen of twijfels hebt… Plan dan een gesprek met me in. Dan kijken we samen even.

Als je vandaag op 21 april je call inplant en later besluit om in te stappen krijg je alsnog de bonussen.

Het gesprek is helemaal vrijblijvend. 

Of kijk hieronder nog even naar de veelgestelde vragen. 

Of voel je nog een twijfel?

Het is natuurlijk niet niks om een sprong te wagen die jouw business en waarschijnlijk ook je leven gaat veranderen. 

Mocht je mij nog even willen spreken, voordat je besluit, omdat je vragen of twijfels hebt… Plan dan een gesprek met me in. Dan kijken we samen even.

Als je vandaag op 21 april je call inplant en later besluit om in te stappen krijg je alsnog de bonussen.

Of lees hieronder nog even de veelgestelde vragen en mijn antwoord daarop.

"ik moet gewoon huilen! Deze omzet was eerst een droom"

FAQ

Voor coaches, consultants en trainers die weten dat ze goed zijn en ook al een aanbod en klanten hebben.

Maar op dit moment stroomt het niet zoals je zou willen. Je houdt je zelf veel te klein, waardoor je resultaten veel te klein zijn. Te klein voor wat jij in huis hebt.

De expert ben je, maar je ownt dit nog niet. Je bent aan de buitenkant een van de zoveelste, terwijl je juist van binnen zoveel te bieden hebt.

Als je dit gat gedicht wil hebben en veel betere klanten wil gaan aantrekken, dan is dit jouw programma om in te stappen.

8 maanden. Na jouw betaling krijg je van ons een mail om je kick-off met mij te plannen. Daar kijken we samen naar jouw huidige positionering en hoe we deze flink kunnen versterken de komende tijd. 

Ik neem de tijd voor je en laat je naar huis gaan met helderheid.

Dit is niet mijn 1:1 all in coaching, maar een exclusieve mastermind inclusief persoonlijke aandacht en focus op jou als inidividu.

Want wat je ook bij mij volgt, ik zie jou! Dit is namelijk een van mijn kernwaarden. Ik weet wie je bent, wat je doet, waar jouw goud zit en je blinde vlekken.

Je krijgt daarom ook een online sessie van 45 minuten vooraf 1:1. 

Als je vandaag je aanmeldt en in 1x betaalt, nodig ik je uit voor een 1:1 sessie bij mij op kantoor waar we meer de diepte in kunnen gaan.

Daarna houd ik je nog steeds in de gaten, kun je elke week je vraag stellen en zie ik je om de week in de exclusieve masterclasses waar ik de tijd voor je neem.

9 mei!

Maar idealiter wil ik je al voor die tijd zien in de kick-off…