Neem contact op

De wereld staat op zijn kop, jij hebt twijfels en zorgen: “gaat het allemaal wel goed komen? Kan ik geld blijven verdienen?”

 

 

i’VE GOT YOUR BACK!

 Ik help je met jezelf presenteren, zodat jij opvalt tussen de andere ‘paniekvoetballers’ en geld kunt blijven vragen voor jouw diensten.

 

Deze ondernemers gingen je voor:

 

Het is ongelooflijk wat er kan gebeuren in 1 week. 2X de huur en grote rekeningen bij elkaar verdiend.

Vorige week twijfelde ik nog of ik mijn huur wel kon betalen, ik voelde lichte paniek. Diezelfde middag met Dominique besproken welke kansen er voor mij zijn. Ik zag ze eerst niet, want ik werk offline. We hebben gekeken wat ik nu WEL kan verkopen en hoe ik dit op de markt zet. Diezelfde middag had ik nog nieuwe klanten en 2 dagen later had ik mijn huur bij elkaar. Inmiddels, een week later, ook die van volgende maand én inmiddels heb ik al grote openstaande rekeningen kunnen betalen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar mijn business gaat als een speer. Het is ongelooflijk wat er kan gebeuren, ook in deze tijden. 

Jacqueline Wassenaar / Into The Wine

Het is misschien een gekke periode om te starten met mijn business, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan.

Op mijn inschrijving bij de KVK en wat ideeën na, moest ik nog helemaal beginnen met mijn business. En zeker gezien de omstandigheden is het nu makkelijk om af te wachten en om even niks te doen. Maar ik wil er een succes van maken! Ik wist, dan moet ik bij Dominique zijn. Vorige week begon ik mijn traject, midden in de corona crisis. Dominique zette me meteen in de actiemodus, maar mijn eerste aanmeldingen voor mijn coachtraject zijn binnen! Wat ben ik blij dat ik er toch voor ben gegaan!

Sabine Oerlemans / Life coach

 

CONTACT

MAIL NAAR INFO@DOMINIQUEDOLMAN.NL

OF APP NAAR: 06-46001590

 

Mijn naam is Dominique Dolman, ik ben business coach & expert op het gebied van online zichtbaarheid…

Na 5 maanden, na de start van mijn bedrijf, verdiende ik 10.000 euro per maand, had ik een kantoor en een assistente.

Het geheim…

….van mij en van mijn klanten die nu succes boeken?

Online zichtbaarheid!

Mijn bijna 10 jaar ervaring in de media zorgt ervoor dat ik weet hoe je je doelgroep op de juiste manier kunt bereiken én hoe ze jou vertrouwen en als de expert gaan zien.

Ik kan jou ook als die expert neerzetten!

 

Ik ben tot de zomer volgeboekt

Juist nu is online zichtbaarheid belangrijk. Ik had al wel wat ideeen hoe ik dit wilde doen, maar toen Dominique er mee ging bemoeien, begon het idee echt te glanzen. Wat een vakvrouw is zij! Mijn video’s, kippenvel! Terwijl ik normaal mezelf niet graag terugzie. En de resultaten? Dit had ik niet verwacht. Ik zit de komende maanden vol!

Birgit Flüg / Kok aan huis

EEN STEADY, GOEDLOPENDE BUSINESS, OOK IN ONZEKERE TIJDEN

Deze tijden doen je nog meer beseffen hoe belangrijk de online wereld is. Je wil ook profiteren van alle kansen die de online wereld met zich mee brengt. Dat is altijd al waar het “grote geld” en het passieve inkomen wordt verdiend.

De magie gaat beginnen zodra jij magnetische video’s weet te maken en snapt hoe jij je volgers omtovert tot klanten. 

WAT GAAN WE DOEN?

Je wil gezien worden, met je kop boven het maaiveld uitsteken (JUIST NU!) en iets aanbieden waar men ook in deze tijden voor gaat betalen. 

Ik leer jou jezelf zo presenteren, dat jouw ideale klant niet meer om je heen kan en niet kan wachten om met je aan de slag te gaan!

EEN COMPLEET ONLINE BUSINESS CREËREN?

Mijn teamleden en ik kunnen van A t/m Z een compleet online programma voor je creëren, in jouw huisstijl. Dit is een extra optie.

Vragen? stuur me een berichtje

Dit zijn actuele screenshots, eind maart 2020:

ja, dit wil ik ook!

Werk met mij en ik laat je onder andere zien:

 • Hoe je je bedrijf kan laten groeien in deze periode en hoe je het inkomen krijgt, waar jij naar snakt.
 • Hoe je een magische mindset krijgt, zodat je ook in deze tijden positief blijft, je klanten kunt helpen, en vrolijk de dag doorgaat
 • Met welke video’s en andere social media posts ik het meest nieuwe klanten aantrek en hoe ik paniekvoetbal vermijd (in deze gekke tijden). En hoe jij dit ook doet.
 • Hoe je van jezelf een merk maakt en ervoor zorgt dat potentiële klanten je gaan vinden, vertrouwen en uiteindelijk bij je kopen.
 • Hoe je op een makkelijke manier, toch professionele video’s maakt.

Stop magie in jouw video’s en laat deze als een magneet voor jou werken.

Als jij jezelf presenteert in video’s val je namelijk op tussen de rest en je ideale klant zal veel sneller bij jou kopen. Aan de voorkant (op je social media en website) kun je dan vertrouwen opwekken en een band creëren met je doelgroep. Met één video dagelijks honderden mensen toespreken, is veel efficiënter dan honderden salescalls met 1 persoon voeren. 

Ik leer je hoe je in een handomdraai video’s maakt, die er professioneel uitzien, die kwaliteit uitstralen en passen bij jou!

Ik leer jou hoe je:

 • In een handomdraai in je huiskamer, kantoor of keuken een mooie setting creëert. We zoeken samen het mooiste plekje op (Time to shine!)
 • De fijne kneepjes van ‘het vak’ én vertel je media geheimen (wat BN’ers wel en niet doen op TV, to look good!)
 • Hoe je video als businesstool inzet en er klanten mee aantrekt (dat is wat je uiteindelijk wil, toch?)
 • Wat je absoluut nooit in een video moet zeggen (want dan werkt het averechts…)
 • Hoe je jouw video authentiek maakt (je wil wel een video die JOU en je business presenteren)

Fragment 1 ziet er een stuk professioneler uit. Toch zijn de foto’s hieronder met dezelfde telefoon gemaakt en alle 2 hebben ze geen filter. 

FRAGMENT 1

FRAGMENT 2

Wat gebeurt er als jij JA zegt tegen de PRESENT YOURSELF ACADEMY?

 • Dan zeg jij JA tegen jezelf en JA tegen je business en tegen nieuwe klanten
 • Je voldoet de investering van slechts 499,- voor een 1 op 1 coachtraject met mij
 • Ik feliciteer je met je mooie keuze
 • Je krijgt een PERSOONLIJKE WELKOMSTVIDEO waarbij ik aan de hand van een scan op jouw online kanalen, je een persoonlijke boodschap geef, alleen dit is al enorm waardevol
 • Je krijgt de gegevens van mijn online agenda en je kunt je 3 online sessies inplannen
 • Je krijgt 3 sessies van gemiddeld een uur via ZOOM (een soort Skype)
 • Tussendoor kun je eventueel gemaakt werk, denk aan een video of een social media bericht, aan me laten zien en deze zal ik voorzien van feedback
 • De online sessies zijn op maat, met als doel om je zo efficient en resultaatgericht te helpen zodat je back on track bent

De sessies zijn niet alleen in tijden van corona waardevol, maar ook daarna. 

 

Welke van de 3 ben jij?

Je hebt de slapers…

Zij durven nu geen beslissingen te maken, wachten af, zijn verstijfd, en doemscenario’s nemen de overhand. 

Resultaat: Ze kunnen nu niet relaxen, maar ook niet werken. Alles wat is opgebouwd, gaat nu langzaam achteruit. Na deze gekke tijden staan ze ook meteen 1 – 0 achter. 

Je hebt de paniekvoetballers…

Ze pakken alles aan om er toch een succes van te maken. Gratis webinars worden gegeven, elk uur gaat er een nieuw corona berichtje uit op Instagram. Ze willen wel, maar er gebeurt zo weinig.

Resultaat: Nu bereiken ze niks, en na deze gekke tijden snapt niemand nog waar zij voor staan. 

Je hebt de slimme ondernemers…

Zij gaan niet uit paniek, op alles inspelen, maar leveren nog steeds kwaliteit. Ze staan ergens voor en hebben een game plan. Juist nu. Ze weten nu wat ze moeten doen, of schakelen daarvoor hulp in.

Resultaat: Hun omzet loopt nu netjes door en als straks de “normale tijden” weer aanbreken, zijn dit (wederom) de pioniers.

Ben jij 1 of 2 en wil jij graag de 3e zijn? I’ve got your back!

Dominique ziet direct je sterke punten. Ik had een kant in me zitten die ik onbewust wegdrukte. Ze heeft me laten inzien dat die kant van mij juist krachtig is en dat dat nou net mijn onderscheidend vermogen is. Nu ik dat zelf door heb, kan ik het ook gebruiken in mijn communicatie. Het levert me meer resultaat op, maar buiten dat, hoef ik nu minder na te denken over wat ik post. Ik weet nu wat ik echt wil zeggen!

Lieve Huijs / Coach

Als geboortefotograaf weet ik hoe het is om achter de camera te staan. Maar voor de camera staan, wilde ik wel, maar durfde ik niet goed. Terwijl ik wel wist hoe belangrijk dat is als ondernemer. Ik wist ook niet helemaal hoe ik dat moest aanpakken. Inmiddels ben ik dagelijks te zien op mijn social media, met foto’s én video’s en heb ik mijn draai hierin gevonden. En daar krijg ik hele leuke reacties op. 

Silvie Leurs / Fotograaf

Als online ondernemer moet je uiteraard zichtbaar zijn. Als startende ondernemer merkte ik dat ik hier wel wat moeite mee had. Ik deed een hoop, werkte hard, maar bereikte niets.  We hebben net het traject beëindigd en dankzij de altijd positieve, sprankelende én respectvolle wijze waarop zij mij heeft begeleid, heb ik mijn doel bereikt. Ik beveel deze top coach, ongeacht je branche of regio, van harte aan.

Tina de Keyzer / Virtual Professional

WAAROM IS HET JUIST NU SLIM OM TE WERKEN AAN JE BUSINESS?

Als jij het niet doet, dan doet iemand anders het wel. Think about that!

Wist je dat veel grote succesvolle bedrijven zijn opgericht in tijden van crisis? Denk maar aan Uber, Airbnb, Slack en Whatsapp. 

MENSEN HEBBEN ALTIJD ÉRGENS BEHOEFTE AAN, JE MOET ALLEEN WETEN, WAARAAN.

Er zijn voor jou sowieso kansen. 

 • Wist je dat het gros van jouw doelgroep nu meer tijd over heeft?
 • Juist nu hebben mensen positiviteit en handvatten nodig 
 • Stilstand is achteruitgang, blijf werken aan je brand
Neem contact op

 

Goed om te weten:

 1. Ik snap dat nu investeren spannend kan zijn

Geloof me, nu niks doen, dat is veel spannender.

 2. Je krijgt 100 euro korting, wanneer je je samen aanmeldt

De sessies zijn op maat en 1 op 1. Je kunt wel samen een afzonderlijk traject volgen. Als je je met 2 personen aanmeldt, is de investering 399 per persoon. 

3. Dit is ook zeker geschikt voor als je bescheiden en introvert bent en/of niet van camera’s houdt

Het gekke is, dat zijn de meeste van mijn klanten. Het komt goed, dat beloof ik je. 

De Present Yourself Academy is NIET voor jou wanneer je:

 • Verwacht dat ik alles voor je doe. Ik coach jou, jij onderneemt actie
 • Niet bereid bent om er vol voor te gaan
 • Wanneer je niet je eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw succes
 • Niet tegen een directe aanpak kan

De Present Yourself Academy is WEL voor jou wanneer je:

 • Nu best een beetje in paniek bent, maar graag de rust terug vindt
 • Nooit video’s maakt
 • Al wel video’s maakt, maar je bent nog niet tevreden bent over het resultaat of krijgt er geen klanten door
 • Je nu kansen ziet, maar je boekt geen resultaat

Je kunt nu 2 dingen doen:

1. afwachten, niks doen en je ‘concullega’s’ gaan er met jouw klanten vandoor

2. Klanten naar jou toe laten komen

NEEM CONTACT OP