Neem contact op

Wil je eindeloos klanten aantrekken als een magneet, maar wel gewoon door jezelf te zijn?

 

Dan ben je hier op de juiste plek!

Want hoe creatief jij ook denkt te zijn met je Canva creaties, echt veel klanten krijg je er niet door hè?

En ook je teksten en video’s (als je die al maakt) bevatten als je heel eerlijk bent, soms best een ‘Live, Love laugh gehalte’. Gezellig voor aan de muur (nou ja, smaken verschillen), maar de originaliteit is ver te zoeken en je krijgt er geen volle zalen van…

In dit 1 op 1 traject leer je hoe je jezelf en jouw toffe aanbod ultiem zichtbaar maakt, op een manier die wel werkt! 

En dan… dan ga jij klanten aantrekken! Geloof me, zo makkelijk kan het zijn.

Let wel! Voordat we hier mee aan de slag gaan, moet je eerst een ijzersterke basis hebben in je business. Je aanbod, verdienmodel, en je ideale klant neem ik ook onder de loep of stel ik met je samen, indien nodig.

PS: Het traject is op maat. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je waaraan besteedt.

Voor het komende jaar volgeboekt!

Wat een vakvrouw is Dominique. Ik had al wel wat in mijn hoofd qua ideeën over mijn zichtbaarheid en business, maar nadat zij er mee ging “bemoeien”, begonnen mijn bedrijf echt te glanzen. En als ik mezelf nu terugzie op video’s krijg ik gewoon kippenvel. Zo sterk en authentiek. Ik wist niet dat dit het effect kon zijn van een video, ik word nu veel vaker vanuit alle kanten benaderd. Ik zit voor dit jaar gewoon al vol!

Birgit Flüg / Kok aan huis

Make it happen

COACHING

Ik word jouw rechterhand en ga je coachen naar een groter, glansrijker bedrijf met meer naamsbekendheid. Jij wordt op de kaart gezet, dit is JOUW tijd en dat mag jouw doelgroep weten ook! Je stelt zelf je traject samen, in samenspraak met mij. Bijvoorbeeld 70% business en 30% video & branding. 

 

Shine bright

COACHING + FOTOSHOOT

Naast het coachtraject, ga je ook voor een toffe shoot. Zo krijg jij prachtige foto’s in je persoonlijke beeldbank. Je website en social media gaan er heel anders uitzien met mooie foto’s. De fotograaf is een vakbekwame fotograaf waar jij je gegarandeerd op je gemak bij voelt. Jij gaat shinen!

 

Ik wil dit!

ALL IN!

COACH + SHOOT + WEBSITE

Je krijgt naast mijn coaching en alle tips over ultieme zichtbaarheid, ook nog een nieuwe of compleet verbeterde website + logo, compleet in jouw stijl. Van A tot Z neem ik (en mijn team) dit uit handen. IMPACT. Dat ga je gegarandeerd maken. Jij gaat voor GOUD. Hiermee trek je ook gouden klanten aan! ;)

 

Hi, ik ben Dominique

Door mijn jarenlange ervaring in de media, wist ik direct, toen ik voor mezelf begon, hoe ik mezelf op de juiste manier kan profileren en mijn boodschap kan overbrengen aan mijn doelgroep. 

Mijn bedrijf groeide binnen no time in een winstgevend concept. Al snel moest ik uitbreiden en had ik een kantoor, een assistente en teamleden nodig. Ik begon met niks. Dus mij hou je niet voor de gek als je zegt “mijn situatie is er nu even niet naar om ALL in te gaan.”

ALLES is mogelijk, in welke situatie je nu ook zit. De vraag is: hoe graag wil je?

Werk met mij en ik laat je onder andere zien:

 • Hoe je je bedrijf kan laten groeien en hoe je het inkomen krijgt, waar jij naar snakt.
 • Met welke video’s en andere social media posts ik het meest nieuwe klanten aantrek. En hoe jij dit ook doet.
 • Hoe je van jezelf een merk maakt en ervoor zorgt dat potentiële klanten je gaan vinden, vertrouwen en uiteindelijk bij je kopen.
 • Wat er voor jou nog meer in petto zit. Ik kijk graag met je mee en ga op zoek naar een beter, slimmer en meer passend verdienmodel.

Nu ben ik aan het DOEN ipv overwegen

Ik had de eeuwige twijfel: ben ik wel goed genoeg, wat wordt de volgende stap? Nu laat ik de creatieve kant helemaal zijn gang gaan… En ben ik aan het DOEN in plaats van overwegen. Naast zichtbaarder zijn, run ik mijn bedrijf met meer zelfvertrouwen.

Sylvana Blom / Weddingplanner

Een paar maanden geleden twijfelde Elvira Oskam, Instagram expert en eigenaar van Pinky Pineapple, of ze nog wel door wilde gaan met ondernemen. Dus investeren in een businesscoach vond ze spannend. Maar nu is ze dolblij dat ze de keus heeft gemaakt.

“Ik had op één dag meer verdiend, dan wat ik voorheen in een maand verdiende!”

Elvira is net klaar met de academy en heeft haar vervolgtraject al geboekt. Bekijk de video om te zien wat de academy haar heeft gebracht:


Dominique ziet direct je sterke punten. Ik had een kant in me zitten die ik onbewust wegdrukte. Ze heeft me laten inzien dat die kant van mij juist krachtig is en dat dat nou net mijn onderscheidend vermogen is. Nu ik dat zelf door heb, kan ik het ook gebruiken in mijn communicatie. Het levert me meer resultaat op, maar buiten dat, hoef ik nu minder na te denken over wat ik post. Ik weet nu wat ik echt wil zeggen!

Lieve Huijs / Coach

Als geboortefotograaf weet ik hoe het is om achter de camera te staan. Maar voor de camera staan, wilde ik wel, maar durfde ik niet goed. Terwijl ik wel wist hoe belangrijk dat is als ondernemer. Ik wist ook niet helemaal hoe ik dat moest aanpakken. Inmiddels ben ik dagelijks te zien op mijn social media, met foto’s én video’s en heb ik mijn draai hierin gevonden. En daar krijg ik hele leuke reacties op. 

Silvie Leurs / Fotograaf

Als online ondernemer moet je uiteraard zichtbaar zijn. Als startende ondernemer merkte ik dat ik hier wel wat moeite mee had. Ik deed een hoop, werkte hard, maar bereikte niets.  We hebben net het traject beëindigd en dankzij de altijd positieve, sprankelende én respectvolle wijze waarop zij mij heeft begeleid, heb ik mijn doel bereikt. Ik beveel deze top coach, ongeacht je branche of regio, van harte aan.

Tina de Keyzer / Virtual Professional

 

I LOVE VIDEO:

 • Ik had als klein meisje al een videocamera en ging mezelf daarmee filmen terwijl ik mezelf interviewde. Vraag stellen, pauze drukken, me omkleden, stoel ernaast, vraag beantwoorden… Je snapt het.
 • Ik wilde vanaf mijn 14e presentatrice worden op RTL4. Op mijn 22e presenteeerde ik mijn eerste programma, op RTL4.
 • Ik werkte 8 jaar in de media als eindredacteur, presentator en regisseur. O.a. voor John de Mol.
 • 10 jaar geleden was ik al aan het vloggen, toen was het nog ‘gek’. 
 • De kracht van video is magisch. Voor een nieuwe baan, een nieuw huis, meer klanten, voor alles zet ik al jaren video in, met succes.
 • Pas na het zien van mezelf op een groot tv-scherm zag ik dat 1 tand scheef zat (ja echt horizontaal bijna), daarna nam ik een beugel

Genoeg over mij, wil jij ook moeiteloos jezelf in de Spotlights zetten?

Neem contact op

WAT VINDEN ZIJ?

“Ik ben voor de komende maanden volgeboekt!”

Ik had al wel ideeën over mijn zichtbaarheid, maar toen Dominique ermee ging ‘bemoeien’, begon het idee echt te glanzen. En het filmpje: wow!  Ik krijg er gewoon kippenvel van! Ook al mijn vrienden zeggen: Ja, dit ben jij echt! Ik kan nu de video aan potentiële klanten laten zien. En dat werkt.  Ik ben voor de komende maanden volgeboekt!

Birgit Flüg / www.kok-aan-huis.com

“Ik heb nu succesvolle verkoopgesprekken”

Ik voel me echt gestimuleerd om de beste versie van mezelf te zijn. Ik ben nu op een doeltreffende manier zichtbaar, maar ik ben ook beter geworden in het daadwerkelijk verkopen. Dat bleef vaak een beetje achter, want ik vond dat lastig. Inmiddels niet meer. Ik durf me op alle vlakken echt te laten zien. Heel bevrijdend.

Ellen Buijs / www.ellenendoris.com

“Nu ben ik aan het DOEN ipv overwegen”

Ik had de eeuwige twijfel: ben ik wel goed genoeg, wat wordt de volgende stap? . Nu laat ik de creatieve kant helemaal los gaan. En ben ik aan het DOEN in plaats van overwegen. Naast zichtbaarder zijn, run ik mijn bedrijf met meer zelfvertrouwen.

Sylvana Blom / www.cestlavieweddings.nl

“Moeiteloos mijn grootste traject verkocht”

Ik was aan het twijfelen om te stoppen met ondernemen. Ik twijfelde dan ook om te investeren in een coach. Maar werken met Dominique, is de beste investering die ik heb gemaakt voor mijn business. Ik had na één maand tijdens het traject, mijn eerste grote aanbod verkocht. Ik ga weer 100% voor mijn onderneming.

Elvira Oskam / www.pinkypineapple.nl

“Van alleen maar achter, naar vóór de camera”

Als geboortefotograaf weet ik hoe het is om achter de camera te staan. Maar voor durfde ik niet goed. Terwijl ik wel wist hoe belangrijk dat is als ondernemer. Ik wist ook niet helemaal hoe ik dat moest aanpakken. Inmiddels ben ik dagelijks te zien op mijn social media, met foto’s én video’s. En daar krijg ik hele leuke reacties op.

Silvie Leurs / www.bysilvie.nl

“Van chaos naar meer rust en zelfvertrouwen”

Ik had vaak het idee: ‘ik doe maar wat!’  Wat ben ik blij dat Dominique op mijn pad kwam. De academy geeft me veel meer rust. Plus veel meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik weet nu echt wat ik aan het doen ben. En dat levert zoveel op. En nu durf ik grote stappen te maken die ik al jaren uitstelde.

Deborah van Bruchem / www.noafotografie.nl

De Present Yourself Academy is NIET voor jou wanneer je:

 • Verwacht dat ik alles voor je doe. Ik coach jou, jij onderneemt actie
 • Niet bereid bent om er vol voor te gaan
 • Wanneer je niet je eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw succes
 • Niet tegen een directe aanpak kan

De Present Yourself Academy is WEL voor jou wanneer je:

 • Je weet dat er meer uit te halen valt
 • Nooit video’s maakt
 • Al wel video’s maakt, maar je bent nog niet tevreden bent over het resultaat of krijgt er geen klanten door
 • Je NIET full focus op video wil storten, maar wel als dé expert van jouw branche gezien wil worden

STEL JOUW PERSOONLIJKE TRAJECT SAMEN.

Jij kiest waar je de focus op legt. Bijvoorbeeld 70% business en 30% video & zichtbaarheid.

In mijn ogen is video een must voor elke ondernemer, want deze is multi inzetbaar en het is DE manier om klanten moeiteloos te binden.

Bekijk deze video van 30 seconden waarom jij ook met video wilt werken> 

Vragen? bekijk hier de meest gestelde vragen + antwoorden

Ik heb niet heel veel tijd en ik heb ook geen apparatuur, is de PYA dan geschikt voor mij?

Wekelijks ben je gemiddeld 1-2uur per week bezig. Het opstarten of runnen van een bedrijf kost al genoeg tijd en energie. Dat begrijp ik.  Maar een investering in de Present Yourself Academy  is een keuze die je uiteindelijk meer vrijheid, tijd en omzet oplevert.

Apparatuur is geen vereiste. Een mobiel is voldoende. 

Ik ben cameraschuw, is het dan wel een goed idee om me aan te melden?

Juist voor een introvert of bescheiden persoon is de camera een geweldige tool om je zichtbaarheid te vergroten. Want het kan helemaal op jouw manier. Je zult zien dat het ook steeds makkelijker en beter gaat.

Ik denk dat iets meer dan de helft van de ondernemers die ik help zich niet comfortabel voelen voor een camera voordat ze begonnen met mijn academy. En nu genieten ze er zelfs van. Ik leer hoe jij als introvert of cameraschuw persoon, video’s kan maken waar je blij van wordt en die werken voor je business.

Daarnaast is de Present Yourself Academy ook een businesscoach traject, het is aan jou hoeveel tijd je wilt besteden aan video.

Ik ben een startende ondernemer, is het dan handig om mij nu aan te melden?

Absoluut. De acadamy gaat namelijk een stuk verder dan alleen videotraining.

Juist de beginfase van het ondernemen is een fase waarbij je nog gaat ontdekken wat je wil doen en hoe je dit moet doen.

Je gaat in de academy een ijzersterk fundament voor jouw business creëren, waarbij je een (nieuw of verbeterd) aanbod ontwikkelt en precies weet voor wie.

Je krijgt dus deel business coaching en zichtbaarheidtraining. 2 vliegen in een klap om je bedrijf op te zetten of om je bedrijf naar next level te brengen.

Ik heb geen business coach nodig, ik wil alleen mijn zichtbaarheid verbeteren, is dit dan wat voor mij?

Absoluut. Want de academy is op maat. Je bepaalt dus zelf waar je de focus op gaat leggen. Als je twijfelt wat ik precies voor je kan doen, kun je vrijblijvend en gratis een call met me inplannen, We bespreken dan samen de opties voor jou.

Is PYA alleen maar online?

Nee, je krijgt ook 1 LIVE sessie.  Plus, in tegenstelling tot veel andere academies, hebben we  1 op 1 contact en spreek je mij wekelijks. Je kijkt dus niet naar een voorafgaand gemaakte video.

Heb je vragen?

Neem contact op

Toch liever een traject waarbij JOUW BUSINESS centraal staat?

Bekijk dan de To The Top Business Class (klikken op foto)

To the top business class
jouw onderneming naar next level

Dit is voor als je naar de TOP wil, meer wil, naar een omzet van minstens 10.000 per maand snakt. Dit Traject is NEXT LEVEL.