Dominique Dolman- Business Coach & Founder Present Yourself Academy en To The Top Business Class

1. Ik zou je op een zondagmiddag kunnen bellen, omdat ik weet dat je dat je net iets belangrijks achter de rug hebt, maar ik ben NIET je moeder. Jij gaat het doen. En jij bent verantwoordelijk voor jouw succes.

2. Ik ben ruimdenkend en probeer graag nieuwe technieken uit, maar verwacht NIET dat we fysieke capriolen uit gaan halen. Wil je elkaar knuffelen? Prima, maar heb je mij niet voor nodig.

3. Ik denk aan je. Ik geef om je. Niet alleen tijdens kantooruren. Maar verwacht NIET dat ik om dingen heen ga draaien of dat ik eerst ga bedenken hoe ik jouw feedback op een ‘lieve’ manier kan brengen.

4. Ik ga je vertellen wat jouw next move wordt en welke stappen je daarvoor moet nemen, ik ga je NIET vertellen dat voor jezelf kiezen niet egoïstisch is en al dat soort dingen. Dat weet jij al lang.

Michelle Burgers – Assistente

“Naast dat ik Dominique ontzorg, ben ik er ook voor jou. Heb je vragen over de acadamy of de business class, of wil je iets anders weten? Stuur een mailtje naar team@dominiquedolman.nl  Stuur je je berichtje tijdens kantooruren, dan doe ik mijn best om binnen 24 uur te reageren.”

Arnold Soddeman – Fotograaf

“Het allerbelangrijkste is dat jij op je gemak bent, zodat je echt jezelf kunt zijn op de foto. Dat levert het mooiste resultaat.

Ik houd van zakelijke foto’s met een gedurfd randje.”

Yvonne Apeldoorn – Fotografe

“Na een shoot met mij ontvang je foto’s die precies jouw verhaal vertellen. Ik help je, door aanwijzingen te geven, die ervoor zorgen dat je op je gemak bent èn waardoor we de beste versie van jou weten vast te leggen. Let’s shoot!”

Veerle – Website Designer

“Ik vind het heel belanrgijk dat JOUW persoonlijkheid terugkomt in je website. Geef mij een aantal aanwijzingen, en ik begrijp waar jij naar toe wilt. Samen gaan we voor de stijl die jou en jouw dienst het beste weergeeft.”

Hoe kun je met mij samenwerken?

Voor welke optie ga jij?

Present yourself academy
1 op 1 traject

Moeiteloos klanten aantrekken door ultieme zichtbaarheid. 1 op 1 ga je met mij werken aan het vergroten van jouw bereik. 

 

Het is volledig op maat en afgestemd op jouw behoefte. 

To the top business class
Groepsprogramma

Zorg dat je zo powerful bent, dat niemand meer om jou heen kan. Transformeer in 5 maanden jouw positionering & personal branding. 

Dit is voor als je meer wil, gaat voor resultaat en groots denkt.