Hi Girlboss,

Ben jij de vrouwelijke leider, entrepreneur of girlboss met lef? Jij kopiëert niet elke hype, je denkt zelf na en je staat ergens voor. Je bent een game changer, een vooruitdenker en je weet dat er meer in zit dan hoe het gros nu aan het ondernemen is. Jij staat daar niet achter in de rij, maar trekt je eigen plan. 

Ready to go BIG?

Nou, dan zit je “onder mijn vleugels” wel goed. Je voelt het aan alles. Je bent er klaar voor, de timing is right. Het mag gaan gebeuren. Je leest dit met een kriebel in je buik. Je voelt hem. Dit wordt JOUW tijd. 

8 juni starten we: To The Top Business Class! 

EDITIE 2:

BEST OF BOTH WORLDS

Mannelijk VS vrouwelijke energie

Fuck it VS kwetsbaar

Zakelijk VS intuïtief 

Je wil met de tofste ideeën komen, de pionier zijn van jouw branche en een aanbod hebben waar jouw ideale klant flink voor gaat betalen.

Je hebt er alles voor over om dit te bereiken, maar liever niet met 3 coaches, 6 trainingen, de zoveelste cursus, een te lange webinar en een ijsbad om dat voor elkaar te krijgen. 

Gewoon efficiënt graag. Je hebt meerdere dingen te doen. 

Alles wat je nodig hebt om naar de TOP te gaan, zit in deze 5 exclusieve chapters:

1. An offer, you can’t refuse

Creëer een aanbod waar je ideale klant flink voor gaat betalen. Je weet ook welke kanalen jij moet inzetten om die klant te bereiken. Je krijgt je trajecten uitverkocht.

2. Be a Superstar

Hoe zet je jezelf nou in de markt, zodat klanten naar jou toe komen. Jij wordt een merk, jij wordt groots en je wordt gezien. Je gaat ook de meest onweerstaanbare video’s maken, zodat je klantverzoeken in je e-mail en DM’s krijgt. Ook ga je op zoek naar jouw authentieke ‘ik’. 

3. Think like a boss, act like a lady

Hoe manifesteer je jouw droomleven? Je ontwikkelt een killermindset waarmee jij ultiem groeit, waarmee je kansen gaat zien én leert omgaan met tegenslagen en je grenzen gaat bewaken. Ook versterk je je zakelijke brein. Je wil de boel nu eenmaal goed op orde hebben als ondernemer. Je runt een empire, geen vrijwilligersstichting.

4. Money, money, money

Een positieve money mindset is de sleutel naar een behoorlijke groei op je banksaldo, dat ga jij krijgen. Je gaat ook goed worden in sales, kansen zien en grijpen. Plus de keiharde cijfers worden op tafel gelegd. Ook laat ik je zien hoe ik soms in 1 week 16.000 manifesteer (Hallo, wet van aantrekkingskracht).

5. Champagne shower

Alleen maar werken staat haaks op vrijheid. Toch? Je wil ook genieten van een luxe levensstijl, je dierbaren en van genoeg me-time. En ja, soms op maandag genieten van champagne, om je successen te vieren. Of gewoon omdat het maandag is en niemand je tegenhoudt en jij dit kan permitteren. Hello Happy Life! 

 

Iets voor jou?

Let's call!

Benieuwd of het wat voor jou is? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

OF LEES HIERONDER NOG EVEN DOOR....

Benieuwd wat we gaan doen?

Elke week krijg je van mij coaching over een van bovenstaande thema’s. Daarnaast komen ook de meest toffe experts aan het woord om jou naar next level te brengen. We go ALL IN! 

De ene week leer je alles over een sterke positionering zodat jij meer en betere klanten gaat aantrekken en zet je jezelf op de kaart met creatieve marketing en de andere keer leer je alles hoe je meer rust in jezelf en je bedrijf terugbrengt. 

En om nog een voorbeeld te geven:

De ene keer leer jij onweerstaanbare video’s maken en de andere keer gaan we werken aan jouw money mindset of maken we je aanbod waardevoller, zodat je meer gaat verdienen. 

Voel je de kriebel wel, maar denk je ook:

 • Ik weet niet waar mijn (grote) klanten zijn en hoe ik die kan bereiken
 • Gaan er uberhaupt wel mensen flink in mij investeren?
 • Welke kant moet ik nu op?
 • Er zijn al zoooveeel mensen die doen wat ik doe
 • Mijn Social media levert niet echt iets op
 • Ik ben niet zo goed in het verkopen

Haal maar weer rustig adem….

I’ve got your back, sister!

Neem contact op

In minder dan een jaar tijd heb ik:

 • een enorm publiek opgebouwd
 • mijn prijs verhoogd x 20
 • een exclusief businessprogramma gestart
 • ben ik de go to expert geworden op gebied van video’s en zichtbaarheid
 • gezorgd dat ik altijd een continue klantenstroom heb (zonder weggever, trucjes, mailinglijst of events)

Ik laat je mijn succesformule zien!

 

Claim een van de laatste plekken, want vol is vol!

Boek je gratis call

Het is misschien een gekke periode om te starten met mijn business, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan.

Op mijn inschrijving bij de KVK en wat ideeën na, moest ik nog helemaal beginnen met mijn business. En zeker gezien de corona omstandigheden is het nu makkelijk om af te wachten en om even niks te doen. Dus ik had een gezonde twijfel om nu te investeren, maar ik wil er ook graag een succes van maken! Ik wist, dan moet ik bij Dominique zijn. Ik begon afgelopen maart aan dit traject, Dominique zette me meteen in de actiemodus, maar mijn eerste aanmeldingen voor mijn coachtraject zijn binnen! Wat ben ik blij dat ik er toch voor ben gegaan. Zo gaaf! 

Buiten dat om, heb ik nu ook veel meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik voel me heel goed. Ik weet nu wat ik te bieden heb.

Sabine Oerlemans / Life coach

Wat levert het programma jou op?

Bekijk de video van 1 minuut hieronder:

Hoe de groep jou versterkt:

Groep? Ja, even voor de duidelijkheid, dit is geen massaproductie. Houd je ervan om weg te vallen in een groep van 35 vrouwen of meer? Volg dan niet mijn programma. Ik bied exclusiviteit.

Zo profiteer je van de voordelen van een groep, maar blijft het ook persoonlijk.

Misschien heeft iemand anders wel ergens een kijk op, waar jij nooit aan hebt gedacht. Het is leerzaam en doeltreffend om van verschillende mensen uit verschillende branches, met verschillende visies te connecten. 

 Ik zoek dus bewust niet 1 ‘type vrouw’. In deze groep ga je juist je horizon verbreden. 

Maar hier moet je je wel in kunnen vinden:

 • Het maakt me niet uit hoe je eruit ziet en of je in je joggingspak of galajurk de coaching volgt. Als je maar wel inzet toont, committment bent en doorzettingsvermogen hebt. 
 • Je bent resultaatgericht en je wilt graag (op den duur) een omzet van minstens 10.000 per maand.
 • Je bent een doener.
 • Gewoontjes hoeft van jou niet.
 • Jij ziet kansen, ook in tijden van een wereldwijde virusuitbraak.
 • Je weet wat je wil, en je zit vol met potentie, het komt er alleen niet voldoende uit of je kunt het nog niet optimaal benutten.
 • Je houdt van tempo, niet van lekker aanrommelen.
 • Je bent bekend met het gevoel: Holy shit, good things are coming! (en mocht je je aanmelden dan kan ik dat ook garanderen ;) )

Wat kun je 5 maanden lang verwachten, wat gaan we doen?

Samen met mij, als jouw rechterhand + business mentor en samen met een klein groepje andere ambitieuze vrouwen ga jij naar de TOP.

Je krijgt 5 maanden lang:

 • 2 keer in de week een online contactmoment
 • dat is een coaching of training van mij of expert en het andere moment kun je je persoonlijke vraag aan mij stellen

Ja, dat is intensief. Maar jij en je bedrijf en je omzet krijgen een ware transformatie. Dat gebeurt niet in 1 dag. Je leert op high-level ondernemen en je bouwt een fundament, waar je jaren van profiteert. Dus daar moet wel wat voor gedaan worden. 

LET OP! Jezelf kapot werken is NIET mijn methode. Rust is juist het toverwoord. Dus zo nu en dan is er een rustweek en je loopt het traject door on YOUR TERMS.

 

Jouw vraag of gedachte, mijn antwoord.

Klik op de vraag hieronder om het antwoord te bekijken:

Krijg ik genoeg persoonlijke aandacht?

Absoluut. Ik werk niet met standaard templates of een stappenplan. Ik laat maar een select clubje vrouwen toe, zodat ik jou echt ken en weet waar je naar toe wil.

Zo kan ik ook voor jou persoonlijk meedenken om je einddoel te halen. 

Hoe zit het met corona, kan alles gewoon doorgaan?

Dat kan zeker. De eerste editie is gestart midden in het ‘coronatijdperk’, namelijk 16 maart.

Alle vrouwen, ook degenen met een offline business, draaien allemaal omzet. Er zijn namelijk altijd kansen en mogelijkheden. Dus ook als je even stilstaat, I’ve got your back!

Sommigen hebben een aangepast verdienmodel gecreëerd, met mijn hulp. Dit leert je meteen creatief te denken. 

Dus met of zonder wereldwijde virusuitbraak, kun je ten alle tijden je business runnen of opstarten. Het zorgt juist voor een hele sterke basis. 

Het voelt goed, maar ik vind de investering spannend

Snap ik. Sowieso is het een spannende stap. Ook omdat je weet dat jouw moment er nu aan gaat komen. Meer omzet, meer vrijheid, meer geluk… het kan echt je leven veranderen.  En een beetje gezonde spanning hoort daarbij. Dat gaat er voor zorgen dat jij er wel komt. 

Je verstand en gevoel botsen nu misschien ook. Is dit wel het moment, vraag je jezelf af. En anderzijds krijg je een kriebel in je buik en wil je zo graag instappen.

Weet dat als je dat gevoel hebt, er geen beter moment gaat komen. 

I promiss!

 

Is het live of online? Wanneer moet ik beschikbaar zijn?

Elke maandag geef ik coaching, het is goed als je daar zoveel mogelijk bij bent. Maar het wordt ook opgenomen, zodat je dit in je eigen tijd kunt terug bekijken. Je krijgt ook elke week de mogelijkheid om je vraag te stellen, dit doe je ook wanneer het jou uitkomt.

Daarnaast zijn er 2 Live dagen. 

Voor wie is To The Top?

Voor vrouwelijke ondernemers die al een business runnen. Het loopt wel lekker. De basis staat, maar ze weten dat ze meer kunnen dan dit. De onrust begint te komen, er knaagt iets in je. Is dit het dan?

Om je heen zie je ondernemers die meer verdienen, meer rust ervaren..

Dat wil jij ook. Want jij bent geen doorsnee ondernemer. Die 20% van de ondernemers, die echt goed verdienen. Dat is jouw segment. 

Ik neem jou meer naar jouw next level. Je bedragen gaan er anders uitzien, je gaat meer de waarde van jezelf en je diensten inzien, je trekt andere klanten aan. Je komt veel meer uit je comfortzone en je ontdekt: The Sky is the limit!

OF….

Je begint net met je business. Je hebt nog geen concreet aanbod, klanten, een duidelijk plan. Maar 1 ding weet je wel: je bent een geboren ondernemer. Jij hebt de drive en je fantaseert al zo lang over je eigen bedrijf. Je ziet je zelf al helemaal voor je hoe jij straks meer en meer gaat groeien, hoe je klanten helpt, geld gaat verdienen en leeft in ultieme vrijheid.

Ik help je met het creëren van een tof aanbod, ik laat je de ins & out van ondernemen zien, ik neem je aan de hand mee en je krijgt in dit programma jouw vliegende start. Je zet niet alleen je business op, je gaat er een runnen. 

Waarom wil je gaan voor To The Top?

1. Jij krijgt het inkomen waar jij naar snakt.

2. Dit is het meest complete plaatje als het gaat om jou en jouw bedrijf naar next level tillen.

3. Jij, jouw bedrijf en je branding krijgen een ultieme transformatie zodat jij onweerstaanbaar bent voor je droomklanten.

4. Omdat ultiem zichtbaar zijn niets engs, vermoeiends of ingewikkelds hoeft te zijn. Maar dan wil je dat wel leren van iemand met media ervaring en geen ‘zelf benoemde zichtbaarheids guru’. 

5. The Sky is the limit. Ook al ben je al zo goed bezig, wedden dat er meer mogelijk is? Wat gebeurt er als écht alles kan?

6. Je wordt en bent zoals de 5 meest naaste mensen om je heen. Tenzij al jouw beste vrienden succesvolle top ondernemers zijn, ga je heel veel hebben aan de vrouwen om je heen in deze groep. Het werkt motiverend en je leert van elkaar.

7. De de groep blijft wel klein en exclusief. Ik houd van maatwerk en een persoonlijke aanpak. Jij staat centraal. 

8. Dit is JOUW tijd. Jij kiest voor succes, jij kiest voor jouw geluk!

Let’s do this!

I’ve got your back

Ja, ik wil naar de top!

Toch liever een 1 op 1 traject?

Bekijk dan de Present Yourself Academy (klikken op foto)

PRESENT YOURSELF ACADEMY
MOEITELOOS KLANTEN AANTREKKEN MET ULTIEME ZICHTBAARHEID

Dit is een 1 op 1 traject en op maat. De nadruk ligt op zichtbaarheid en video’s met als doel: eindeloos klanten aantrekken door jezelf te zijn en te laten zien.