Hi Girlboss,

Ben jij de vrouwelijke leider, entrepreneur of girlboss met lef? Jij kopiëert niet elke hype, je denkt zelf na en je staat ergens voor. Je bent een game changer, een vooruitdenker en je weet dat er meer in zit dan hoe het gros nu aan het ondernemen is. Jij staat daar niet achter in de rij, maar trekt je eigen plan. 

 

 

Ready to go BIG?

Nou, dan zit je “onder mijn vleugels” wel goed. Je voelt het aan alles. Je bent er klaar voor, de timing is right. Het mag gaan gebeuren. Je leest dit met een kriebel in je buik. Je voelt hem. Dit wordt JOUW tijd. 

Het is mogelijk, om op de wachtlijst te komen te staan voor 1 op 1 coaching van mij.

 

Het programma is compleet op maat, waarbij ik mij volledig inspan en mijn expertise gebruik om jou bovenaan de markt te zetten.

Dit zijn thema’s die voorbij komen:

1. An offer, you can’t refuse

Creëer een aanbod waar je ideale klant flink voor gaat betalen. Je weet ook welke kanalen jij moet inzetten om die klant te bereiken. Je krijgt je trajecten uitverkocht.

2. Be a Superstar

Hoe zet je jezelf nou in de markt, zodat klanten naar jou toe komen. Jij wordt een merk, jij wordt groots en je wordt gezien. Je gaat ook de meest onweerstaanbare video’s maken, zodat je klantverzoeken in je e-mail en DM’s krijgt. Ook ga je op zoek naar jouw authentieke ‘ik’. 

3. Think like a boss, act like a lady

Hoe manifesteer je jouw droomleven? Je ontwikkelt een killermindset waarmee jij ultiem groeit, waarmee je kansen gaat zien én leert omgaan met tegenslagen en je grenzen gaat bewaken. Ook versterk je je zakelijke brein. Je wil de boel nu eenmaal goed op orde hebben als ondernemer. Je runt een empire, geen vrijwilligersstichting.

4. Money, money, money

Een positieve money mindset is de sleutel naar een behoorlijke groei op je banksaldo, dat ga jij krijgen. Je gaat ook goed worden in sales, kansen zien en grijpen. Plus de keiharde cijfers worden op tafel gelegd. Ook laat ik je zien hoe ik soms in 1 week 16.000 manifesteer (Hallo, wet van aantrekkingskracht).

5. Champagne shower

Alleen maar werken staat haaks op vrijheid. Toch? Je wil ook genieten van een luxe levensstijl, je dierbaren en van genoeg me-time. En ja, soms op maandag genieten van champagne, om je successen te vieren. Of gewoon omdat het maandag is en niemand je tegenhoudt en jij dit kan permitteren. Hello Happy Life! 

 

Iets voor jou?

Op dit moment zitten de trajecten vol. Je kunt wel op de wachtlijst komen te staan.

Wil je vrijblijvend meer info of jezelf op de wachtlijst zetten, laat hieronder dan je contactgegevens achter.

Mijn teamleden zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

OF LEES HIERONDER NOG EVEN DOOR....

Voel je de kriebel wel, maar denk je ook:

 • Ik weet niet waar mijn (grote) klanten zijn en hoe ik die kan bereiken
 • Gaan er uberhaupt wel mensen flink in mij investeren?
 • Welke kant moet ik nu op?
 • Er zijn al zoooveeel mensen die doen wat ik doe
 • Mijn Social media levert niet echt iets op
 • Ik ben niet zo goed in het verkopen

Haal maar weer rustig adem….

I’ve got your back, sister!

In minder dan een jaar tijd heb ik:

 • een enorm publiek opgebouwd
 • mijn prijs verhoogd x 20
 • een exclusief businessprogramma gestart
 • ben ik de go to expert geworden op gebied van video’s en zichtbaarheid
 • gezorgd dat ik altijd een continue klantenstroom heb (zonder weggever, trucjes, mailinglijst of events)

Ik laat je mijn succesformule zien!

 

 

Voor wie is dit?

Voor vrouwelijke ondernemers die al een business runnen. Het loopt wel lekker. De basis staat, maar ze weten dat ze meer kunnen dan dit. De onrust begint te komen, er knaagt iets in je. Is dit het dan?

Om je heen zie je ondernemers die meer verdienen, meer rust ervaren..

Dat wil jij ook. Want jij bent geen doorsnee ondernemer. Die 20% van de ondernemers, die echt goed verdienen. Dat is jouw segment. 

Ik neem jou meer naar jouw next level. Je bedragen gaan er anders uitzien, je gaat meer de waarde van jezelf en je diensten inzien, je trekt andere klanten aan. Je komt veel meer uit je comfortzone en je ontdekt: The Sky is the limit!

 

Waarom wil je gaan voor To The Top?

1. Jij krijgt het inkomen waar jij naar snakt.

2. Dit is het meest complete plaatje als het gaat om jou en jouw bedrijf naar next level tillen.

3. Jij, jouw bedrijf en je branding krijgen een ultieme transformatie zodat jij onweerstaanbaar bent voor je droomklanten.

4. Omdat ultiem zichtbaar zijn niets engs, vermoeiends of ingewikkelds hoeft te zijn. Maar dan wil je dat wel leren van iemand met media ervaring en geen ‘zelf benoemde zichtbaarheids guru’. 

5. The Sky is the limit. Ook al ben je al zo goed bezig, wedden dat er meer mogelijk is? Wat gebeurt er als écht alles kan?

6. Ik houd van maatwerk en een persoonlijke aanpak. Jij staat centraal. 

7. Dit is JOUW tijd. Jij kiest voor succes, jij kiest voor jouw geluk!

Let’s do this!

I’ve got your back

Ja, ik wil naar de top! app: 06-23967342

Toch liever een 1 op 1 traject?

Bekijk dan de Present Yourself Academy (klik op foto)

PRESENT YOURSELF ACADEMY
MOEITELOOS KLANTEN AANTREKKEN MET ULTIEME ZICHTBAARHEID

Dit is een 1 op 1 traject en op maat. De nadruk ligt op zichtbaarheid en video’s met als doel: eindeloos klanten aantrekken door jezelf te zijn en te laten zien.