Hi Girlboss,

Ben jij de vrouwelijke leider, entrepreneur of girlboss met lef? Jij kopiëert niet elke hype, je denkt zelf na en je staat ergens voor. Je bent een game changer, een vooruitdenker en je weet dat er meer in zit dan hoe het gros nu aan het ondernemen is. Jij staat daar niet achter in de rij, maar trekt je eigen plan. 

Nu wil je dat jouw Badass persoonlijkheid nog meer terugkomt in jouw branding, zodat je meer klanten gaat aantrekken.

Klaar om jezelf op de kaart te zetten?

Nou, dan zit je “onder mijn vleugels” wel goed. Je voelt het aan alles. Je bent er klaar voor, de timing is right. Het mag gaan gebeuren. Je leest dit met een kriebel in je buik. Je voelt hem. Dit wordt JOUW tijd. 

13 maart starten we: To The Top Business Class!

Wil jij met de tofste ideeën komen, de pionier zijn van jouw branche, een aanbod hebben waar jouw ideale klant flink voor gaat betalen? 

Dan kan dit maar zo een programma voor jou zijn.

Dat jij goed bent, dat weet jij, dat weet ik. Maar weet jouw ideale klant dat ook? Want met een simpel berichtje op Instagram, krijg jij jouw nieuwe traject niet uitverkocht. 

In een wereld waarin jij niet de enige bent die doet wat jij doet (ja, let’s face it), moet je je onderscheiden en eruit springen. Je moet niet meer alleen goed zijn in je vak om gevonden te worden. Je moet ook goed zijn in..  gevonden worden.  

In deze 5 maanden krijgt jouw positionering een TRANSFORMATIE. We gaan werken aan jouw:

Personal branding & positionering in jouw branche

Dat staat centraal staan als je met mij werkt. Ik noem mezelf ook wel de Personal Branding Advocate. Ik leer jou jezelf krachtig positioneren zodat jouw doelgroep weet wat jij doet, waar jij voor staat en vervolgens klant bij je wordt.  Er zit nog zoveel MAGIE in jou, zoveel moois wat jij niet laat zien. Die krachten halen we eruit en zetten we sterk neer. 

Jij mag een merk worden. Groots worden. Gezien worden. 

 

Jouw magie, kracht en talent op de kaart zetten…

…is o.a. waar we aan gaan werken. We ontdekken jouw onderscheidend vermogen. En dat gaat een stukje verder dan: “omdat ik goed ben in mijn vak een luisterend oor bied.” “Omdat ik het zelf ook heb meegemaakt.” Gaap…

Nee, jij hebt wel even iets meer in huis dan dat. Soms weet je het zelf niet eens. Dat snap ik wel hoor. Objectief naar jezelf kijken is ook haast onmogelijk. En voor je het weet communiceer je teksten met een “Live, Love, Laugh- gehalte” van hier tot Tokio. Prima, maar daar krijg jij je Masterclass niet mee uitverkocht. 

Dat brave en dat saaie laat je maar achterwegen. Dat ben jij niet. Jij hebt een sterke Badass persoonlijkheid in jou zitten. Eentje die heel goed weet wat ze wil en waar ze voor staat. Onbewust heb je die een beetje verstopt. In de angst dat je dan niet leuk wordt gevonden. Dus dan maar meedoen met de rest. Doen wat er van je verwacht wordt. Nadenken over wat je post. Nou ja, je kent het wel. 

Nee. Jouw ‘ware ik’ mag weer tevoorschijn komen. Graag zelfs. Met deze personality ga ik werken. Die zet ik op de kaart. Die gaat klanten krijgen. 

Kortom, er is meer winst te behalen als jij jezelf sterk weet te profileren. Helemaal door jezelf te zijn.

 

Neem contact op

Met mijn 8 jaar ervaring in de media…

weet ik hoe ik ondernemers en hun bedrijven in de Spotlights zet. En dan moet je niet denken aan poespas, gekke dansjes, ongeloofwaardige teksten of iets anders waar jij en je volgers ongemakkelijk van worden. Nee, dan moet je niet bij mij zijn. Plus, door mijn ervaring als eindredacteur scan ik automatisch iemands ‘goud’ en weet ik dit te vertalen naar je profilering.

Er zit achter elk persoon een verhaal. Maar je moet wel het juiste verhaal vertellen. Vaak hebben mensen zelf niet door wat hun uniek maakt. 

Na mijn carrière in de media, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ondernemers helpen met zichzelf op de juiste manier zichtbaar maken: ‘Present Yourself Academy’. 

Mijn bedrijf liep zo goed…

binnen 6 maanden na het opstarten van mijn bedrijf zat ik op een maandomzet van minimaal 10.000 per maand. Het ondernemen zat er ook al vroeg bij me in. Op de basisschool verkocht ik al mijn eigen gemaakte tijdschriften. Je kon er zelfs een abonnement op nemen. Tijdens mijn studie Journalistiek had ook al mijn eigen onderneming. Ik zag overal verdienmodellen in. 

 

Daarnaast ga ik altijd ALL IN en voor de 100% achter mijn droom aan. Dat verwacht ik van mijn coachees ook. 

Hoe de groep jouw BRAND versterkt:

De kracht van een groep zit hem in elkaar versterken en van elkaar kunnen leren. Misschien heeft iemand anders wel ergens een kijk op, waar jij nooit aan hebt gedacht. Het is leerzaam en doeltreffend om van verschillende mensen uit verschillende branches, met verschillende visies te connecten. Zeker als het gaat om personal branding. Want hoe zien de anderen jou? Dit is de plek om erachter te komen!

Ik zoek daarom ook niet maar 1 ‘type vrouw’. In deze groep ga je juist je horizon verbreden.

Maar hier moet je je wel in kunnen vinden:

  • Het maakt me niet uit hoe je eruit ziet en of je in je joggingspak of galajurk de coaching volgt. Als je maar wel inzet toont, committment bent en doorzettingsvermogen hebt. 
  • Veel andere masterminds of trajecten zijn niks voor jou omdat je niet omringd wil zijn met vrouwelijke ondernemers die niks durven of echt alles heul spannend vinden.
  • Je bent resultaatgericht en je wilt graag (op den duur) een omzet van minstens 10.000 per maand.
  • Je bent een doener.
  • Gewoontjes hoeft van jou niet.
  • Je weet wat je wil, en je zit vol met potentie, het komt er alleen niet voldoende uit of je kunt het nog niet optimaal benutten.
  • Je houdt van tempo, niet van lekker aanrommelen.
  • Je bent bekend met het gevoel: Holy shit, good things are coming! (en mocht je je aanmelden dan kan ik dat ook garanderen ;) )

Jouw vraag of gedachte, mijn antwoord (in video).

Klik op de vraag hieronder om het antwoord te bekijken:

Waarom wil je gaan voor To The Top?

1. Jij kan meer verdienen door minder hard te werken. Slimmer werken heet dat. I’ll show you!

2. Ik zie nieuwe verdienmodellen overal. Be ready. 

3. Omdat ultiem zichtbaar zijn niets engs, vermoeiends of ingewikkelds hoeft te zijn. Maar dan wil je dat wel leren van iemand met media ervaring en geen ‘zelf benoemde zichtbaarheids guru’

4. Grootser denken opent deuren. En grootser denken staat centraal deze 5 maanden. The Sky is the limit. Trust me. Ook al ben je al zo goed bezig, wedden dat er meer mogelijk is? Wat gebeurt er als écht alles kan?

5. Klanten mislopen of geen deals kunnen sluiten gaat je niet meer gebeuren. Sales doen wordt jouw nieuwe hobby. En dat is best belangrijk voor een ondernemer.

6. Je wordt en bent zoals de 5 meest naaste mensen om je heen. Tenzij al jouw beste vrienden succesvolle top ondernemers zijn, ga je heel veel hebben aan de vrouwen om je heen in deze groep. Geen: ‘ach zou je het nou wel doen?’ horen als jij ergens voor wilt gaan. Maar: Jaaa! jij kunt dit.

7. Het wordt een ervaring die je niet meer gaat vergeten. Naast leerzaam, gaat het ook beregezellig worden! 

8. Omdat jij jezelf het succes gunt.

Toch liever een 1 op 1 traject?

Bekijk dan de Present Yourself Academy (klikken op foto)

PRESENT YOURSELF ACADEMY
MOEITELOOS KLANTEN AANTREKKEN MET ULTIEME ZICHTBAARHEID

Dit is een 1 op 1 traject en op maat. De nadruk ligt op zichtbaarheid en video’s met als doel: eindeloos klanten aantrekken door jezelf te zijn en te laten zien.